Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  Uusin Miesten Kengät - Musta Haix Dakota Low Kenkä - Vedenpitävät Kävely 62PX227 - Miesten Kengät

Uusin Miesten Kengät - Musta Haix Dakota Low Kenkä - Vedenpitävät Kävely 62PX227 - Miesten Kengät

€213.62  €76.32
Säästä: 64%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät 62PX227
  • 452 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Haix Dakota Low Kenkä Musta, lyhytvartinen kenkä, erinomainen arkikäyttöön, Goretex -kalvo, valmistaja Haix – Saksa
Haix Dakota Low Kenkä Musta
Saksalaisen Haixin Dakota low musta on pitkät sotilaskenkävalmistajan perinteet omaava sporttijalkine. Jalkineen vuori siirtää jalkahien tehokkaasti pois iholta ja pitää jalan miellyttävän kuivana. Sun Reflex -käsittely pitää kengän viileänä kuumissakin olosuhteissa. Kengät eivät kuitenkaan ole talvellakaan kylmät, eivätkä taatusti lipsu liukkaallakaan erinomaisen pohjakuvioinnin ansiosta.
Materiaali
Tämä kenkämalli on pinnaltaan huippulaadukasta vesikestonahkaa. Kieli ja jalkineen yläreuna ovat pehmustettuja. Kengässä on vaihdettava, 30 pesulämpötilassa pestävä pohjallinen. Dakotan Pinto -pohja on erinomaisen kiertojäykkä ja tukeva.
Muuta
Dakotassa on maahantuojan puolen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Goretex-kalvolla on yhden vuoden vedenpitävyystakuu, joka koskee myös ammattikäytössä olevaa kenkää. Dakota malliin käyvät haix kengännauhat joita on meillä myös myynnissä kahdessa eri värissä. Täältä löydät modernimmat Haixin Black Eagle Tactical Low kengät!
– Valmistaja Haix
– Väri musta
– Monikäyttöinen kenkämalli
– Lyhytvartinen
– Nahkaa
– Erinomainen pito


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.