Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Takit & pilottitakit >  turmeltumaton Hinta Miesten Takit & pilottitakit - sininen Oranssi Schott Fairbanks Talvitakki 13WF-6056 - Miesten Vaatteet

turmeltumaton Hinta Miesten Takit & pilottitakit - sininen Oranssi Schott Fairbanks Talvitakki 13WF-6056 - Miesten Vaatteet

€319.08  €151.26
Säästä: 53%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Takit & pilottitakit 13WF-6056
  • 458 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Schott Fairbanks Talvitakki Sininen, uusi, hupullinen. Schott Fairbanks on talvitakki joka on tehty kovaan menoon! Takkia ei valmisteta enään,poistomyynti.
Schott Fairbanks Talvitakki Sininen
Voihan liikennevalot mikä uutuus, tää pistää melkein sanattomaksi. Jos kaipaat talvitakkia joka ei todellakaan jätä pulaan, niin Fairbanks on ehdoton valinta. Takki on pitkä, normaalimittainen ja varustettu älyttömän suurella määrällä erilaisia taskuja ja ominaisuuksia.
Taskut
Fairbanksin etuosasta löytyy 2 ala- ja 2 ylätaskua. Molemmat taskut suljetaan kookkailla neppareilla. Alataskujen sivuilla on avoimet käsienlämmitystaskut. Takin sisäpuolella on yhteensä 3 povitaskua. Vasemmalla puolella on iso vetketjullinen tasku ja sen päällä pieni kännykkätasku. Oikealla puolella on nepparilla suljettava tasku. Vasemmassa hihassa on vetoketjullinen tasku ja sen päällä 4 osastoa kynille.
Ominaisuudet
Takissa on kiinteä huppu jossa on irroitettava karvareunus. Hupun sisäpuolella on kaulasuoja joka on hyödyllinen kovalla pakkasella ja tuulella. Kaulasuojan saa tarvittaessa pois, sillä se on kiinnitetty neppareilla hupun sisäpuolelle. Takin leveyttä voi kontrolloida sisäpuolella olevasta kiristysnarusta. Hihansuissa on ns. lumistopparit, eli hihansuun juureen on ommeltu resori niin, ettei lumi tai kylmä ilma pääse reunoista sisään. Takki suljetaan metallisella vetoketjulla ja päälle lämätään vielä neppareilla suljettava myrskyläppä.
Materiaali
Schott Fairbanks Talvitakin kuori- ja sisuskangas ovat valmistettu 100% nylonista. Hupun tekokarva ja takin toppaus ovat 100% polyesteria. Voit pestä tämän takin max. 30 asteen pesulämpötilassa hienopesuohjelmalla. Poista hupun karvareunus ennen pesua. Älä rumpukuivaa tai kuivapese.
Muuta
Kuten varmaan huomasit, niin takin sisus on kokonaan oranssi. On muuten pirun hyvä ominaisuus huomioarvoa ajatellen, jos esimerkiksi sattuu onnettomuus tai vastaava kohdalle. Rinnassa, vasemmalla


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.