Etusivu >  Naisten vaatteet Netistä >  housut & hameet >  suunniteltu Naisten housut & hameet - Musta vihreä Booty Camp Alushousut - Pikkuhousut EG07977 - Naisten Vaatteet

suunniteltu Naisten housut & hameet - Musta vihreä Booty Camp Alushousut - Pikkuhousut EG07977 - Naisten Vaatteet

€124.79  €47.59
Säästä: 62%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: housut & hameet EG07977
  • 446 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Booty Camp Alushousut Vihreä, printillinen kangas ”Booty Camp”-tekstillä, mukavat, vartaloa myötäilevä materiaali
Booty Camp Alushousut Vihreä
Tässä olis tämmöset aika kivat alushousut naiselliseen menoon. Takaosaa koristaa printti, jossa lukee ”Booty Camp”. Melkein kuin jenkkiarmeijan Boot Camp -peruskoulutusleiri, mutta vähän eri idealla. Meillä näitä menee yleensä seuraavan kaavion mukaan : Miehet ostavat itselleen meiltä läjän makeita varusteita ja pitäähän kotiinkin sitten viedä jotain. Ajoittain tälläisen rauhantekijäisen saaneet naiset tilailevat meiltä näitä lisää käyttömukavuutta ja kestävyyttä kehuen.
Materiaali
Alushousut on valmistettu 90% puuvillasta ja 10% spandexista. Materiaaliyhdistelmä helpottaa koon valitsemista, sillä kangas joustaa. Ota se kirjainkoko mitä normaalistikin käytät.
Muuta
Booty Camp -alushousuja on saatavana useassa eri värissä eli pinkcamona ja woodland camona sekä sinisellä kankaalla Biker Booty, Lock Down ja Bombshell -versioissa. Yhdistä alushousut vaikkapa naisten tank top malleihin, joita löytyy tuotenimikkeeltä : Naisten Tank Top Camo, Pinkcamo, Tri-color ja Lock Down.
Yhdistä alushousut suosittuihin naisten reisitaskuhousuihimme, niin saat kasaan makean asukokonaisuuden! Tässä oikopolku muutamaan naisten housumalliin : Naisten Parahousut Musta tai Naisten Premium Trousers Blackcamo. Kaikki naisten vaatteemme ovat saatavana myös myymälästämme.
HUOM.! Alusvaatteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta! HUOM! Naisten alushousu- ja toppivalikoima on saatavana myös myymälästämme. Tarkat varastomäärät löydät helposti tämän tuotekortin alasvetovalikosta.

– Valmistaja Rothco, USA
– Vihreä
– Booty Camp -printti takamuksessa
– Joustavat yksiväriset alushousut
– Normaalimitoilla
– 110% asennetta


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.