Etusivu >  Naisten vaatteet Netistä >  takit & pilotit >  Suosittu Naisten takit & pilotit - Harmaa sininen laivasto takki - Lyhyt Kansitakki  FQ89734 - Naisten Vaatteet

Suosittu Naisten takit & pilotit - Harmaa sininen laivasto takki - Lyhyt Kansitakki  FQ89734 - Naisten Vaatteet

€359.99  €146.51
Säästä: 59%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: takit & pilotit FQ89734
  • 414 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Naisten Laivastotakki Harmaa, pehmeä ja lämmin villakangas, irroitettavalla hupulla, valmistaja Surplus Raw Vintage
Naisten Laivastotakki Harmaa
Sitä henkeä tässä on niin paljon että oksat pois. Vihdoinkin saimme kunnon erän suosittua laivastotakkia, tosin kannattaa pitää kiirettä, sillä olettaisimme näiden taas loppuvan aika nopeasti kesken.
Materiaali
Takin pintakangas on valmistettu 70% villasta ja 30% viskoosista. Sisus on 100% polyesteria. Tätä takkia et voi pestä kotikoneessa, vaan suosittelemme suoraan pesulaa. Voit tosin pakastaa sen, joten ainakin hajut saa helposti poistettua. Käsinpesu on mahdollinen erittäin haalealla vedellä ja kevyellä pesuaineella.
Taskut
Naisten Laivastotakista löytyy yhteensä 5 taskua. Kaksi alataskua suljetaan neppareilla ja kaksi rintataskua ovat avoimia. Takin sisäpuolella, vasemmalla puolella, on myös povitasku.
Muuta
Takki on kaksirivinen. Hihansuissa on lähinnä tyylillisenä seikkana kiristysmahdollisuus. Huppu on myös irroitettava. Takin helmassa, takana, on pieni halkio.
Tilaa tästä Dunderdon Naisten Paitatakki Sininen!
– Valmistaja Surplus Raw Vintage, Saksa
– Naisten villakankainen kansitakki
– Väri harmaa
– Lämmin ja runsas yllä
– Irroitettava huppu


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.