Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  Suositella Miesten Kengät - Musta Spittarit Nahka 50-luvun Tyyliin 44VA963 - Miesten Kengät

Suositella Miesten Kengät - Musta Spittarit Nahka 50-luvun Tyyliin 44VA963 - Miesten Kengät

€190.40  €76.29
Säästä: 60%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät 44VA963
  • 466 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Spittarit Nahkakengät 50-luvun Tyyliin, Underground Paul nahkakengät, mustat, kiiltävät, englantilaiset, todella rouheat old school kengät 50-luvun tyyliin
Spittarit Nahkakengät 50-luvun Tyyliin
Jos läskibasson kumina ja rasvalettinen meno on just sun mieleen, niin ei muuta ku kampa taskuun ja tästä hienot spittarit alle! Underground UK : n Paul -nahkakenkiä on kovasti meiltäkin kaipailtu ja päätettiin ottaa sitä makeinta eli kiiltävän mustaa sorttia. Todella tyylikkäät kengät ois nyt tarjolla ja piru vie kun liikkuu mies liukkaasti suuntaan jos toiseen nämä jalassa!
Materiaali
100% nahkaa. Kiiltävää ja mahtavaa.
Muuta
Paulit ovat nk. ”winklepicker” -malliset kengät, joita nimenomaan vintagehenkisyytensä ja terävän kärkensä takia pidetään yhtenä parhaimmista sileäpohjaisista fiftarikengistä.
Koko
Huom!! Kengät ovat hyvin kapealestiset, joten ota suosiolla kokoa isommat kuin mitä normaalisti käytät. Mikäli omaat todella leveän kavion, ota suoraan KAKSI kokoa isommat.
– Valmistajat Underground UK
– Mustat
– Nahkakengät
– Kiiltävät
– Rock’n’roll!


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.