Etusivu >  Naisten vaatteet Netistä >  kengät >  selvästi erottuva Naisten kengät - Musta Underground Engineer Boots Nahkasaappaat 16081370 - Naisten Kengät

selvästi erottuva Naisten kengät - Musta Underground Engineer Boots Nahkasaappaat 16081370 - Naisten Kengät

€188.76  €75.77
Säästä: 60%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: kengät 16081370
  • 428 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Underground Engineer Boots Nahkasaappaat Musta, korkeavartinen saapas, motoristihenkinen, moottoripyöräilijöiden suosima malli , valmistaja Underground UK
Underground Engineer Boots Nahkasaappaat Musta
Nämä bootsit ovat korkeavartiset, biker-tyyppiset saappaat. Varsi on korkea ja sitä saa kiristettyä kahdesta kohtaa solkien avulla. Katso tuotekuvat tarkemmin. Näillä jos jollain kelpaa tallata katuja tyylikkäästi.
Materiaali
Pintanahka on nupukkinahkaa. Siihen ei sovi heittää suoraan mustaa lankkia, vaan suosittelemme käyttämään pinnan suojaamiseen väritöntä lankkia. Sävy voi tummua lankkauksen jälkeen. Pohja on kumia ja sisus on kangasta. Pohjassa olevat ruuvit ovat vain koristeellinen lisä, muuta tarkoitusta niillä ei ole. Nupukkinahan hoitoon suosittelemme Hey nahankyllästespraytä tai hey tekstiilikylläste spray.
Istuvuus
Kuten mainittu, niin saapasta saa kiristettyä kahdesta kohtaa. Soljet sijaitsevat jalkapöydän yläpuolella ja varren yläosassa. Kantakuppi on kovetettu, eli se voi tuoda alkuun pieniä hankaumia jos kantapäät ovat heikkoa sorttia. Kärjessä on metallivahvistukset.
Muuta
Saumat ovat kohdasta riippuen ommeltu joko kaksi- tai kolmisaumatekniikalla. Pohjan uritus on syvä. Huomioi se, että näitä jalkineita ei ole tarkoitettu talvikäyttöön. Yli kymmenen asteen pakkaskeleillä pohja voi jäätyä ja pahimmassa tapauksessa haljeta. Tutustu myös Underground Biker bootsiin tästä!
– Valmistaja Underground, UK
– Mattapintainen saapas
– Korkea varsi
– Älyttömän tyylikkäät
– Tuplasoljet kiristämistä varten


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.