Etusivu >  Naisten vaatteet Netistä >  takit & pilotit >  nöyrä Hinta Naisten takit & pilotit - Valkoinen Schott Monkey Huppari 29548365 - Naisten Vaatteet

nöyrä Hinta Naisten takit & pilotit - Valkoinen Schott Monkey Huppari 29548365 - Naisten Vaatteet

€322.29  €146.58
Säästä: 55%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: takit & pilotit 29548365
  • 461 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Schott Monkey Naisten Huppari Valkoinen, Schottin naisten malliston kääntöhuppari
, pörröinen sisävuori/toinen puoli, lämmin, hyvin ainutlaatuisen näköinen paksu huppari, valmistaja Schott NYC – USA
Schott Monkey Naisten Huppari Valkoinen
Takki on vyötäröpituinen, nk. ”pilottimallinen” ja toimii kääntötakkina. Toisella puolella on karva ja toisella puolella sileä pinta. Takissa on huppu ja kaksi etutaskua karvapuolella. Huppu sekä hihat ovat todella lämpimät ja pitävät lämmön sisällä erinomaisesti. Sekä vyötärö että hihansuut on varustettu resorilla, joten lämpö ei pääse karkaamaan harakoille!
Materiaali
Kääntötakkimaisuutensa takia Monkeyssä on käytetty runsaasti eri materiaaleja eri osioissa : ”Villakangastakkipuoli” on 85% akryylia / 15% villaa, ”karvapuoli” 85% akryylia / 15% pellavaa, hihat kääntöineen 85% akryyliä / 15% polyesteriä. Pesut todella hellävaroen, joko mieluiten käsin tai koneessa max. 30 -asteessa ja villaohjelmalla.
Koot
Monkeyn koot ovat istuvia eli noin yhden koon normaalia pienempiä! Ensimmäisessä neljässä kuvassa malli 169cm/55kg ja pitää kokoa M yllään, vaikka käyttää normaalisti takeissa kokoa S.
Muuta
Erikoismalli, jota ei enää valmisteta. Todella mukava ja astetta erikoisempi naisten huppari tai viileämmän välikauden takki!
– Valmistaja Schott NYC, USA
– Kääntötakki, jossa runsaasti hienoja ominaisuuksia
– ”Villakangaspuoli” ja ”karvapuoli”
– Väri : luonnon valkoinen
– Lämmin huppu, vyötärö ja hihansuut resorilla
– Valmistaja Schott NYC


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.