Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  Myydyin Miesten Kengät - Musta Haix Airpower XR1 Varsi - Patogeeniresistentti  71WN-8765 - Miesten Kengät

Myydyin Miesten Kengät - Musta Haix Airpower XR1 Varsi - Patogeeniresistentti  71WN-8765 - Miesten Kengät

€215.13  €77.82
Säästä: 64%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät 71WN-8765
  • 423 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Haix Airpower XR1 Varsikengät Musta, turvakenkämalli, X1-erikoisvetoketjulla, suunniteltu sairaanhoitoyksiköiden käyttöön, patogeeniresistentti rakenne (suoraan sanottuna paska ei pääse kenkään sisään)
Haix Airpower XR1 Varsikengät Musta
Innovatiivisella vetoketjuratkaisulla varustettu uutukainen turvakenkä Haix Airpower XR1 Varsikengät on suunniteltu varta vasten sairaskuljetustoiminnassa työskenteleville henkilöille, joiden toimeenkuvaan kuuluu välillä nilkkoja myöten ä-äässä ja verisohjossa kahlaaminen. Noin niinkuin pahimmassa tapauksessa. Silloin kuin erite lentää tuulettimeen, ei voida alkaa voivottelemaan tilannetta, kun jalkaan on unohtunut mitkä tahansa porkat. XR1 Varsikengät suojaa jalkojasi paitsi iskuilta ja painavien potilaiden aiheuttamilta vaaratilanteilta, myös veren tai muiden eritteiden mukana tarttuvilta tartunnoilta. CROSSTECH-patentoitu nelikerroksinen Cambrelle-vuori pitää pöpöt ulkopuolella ja tekee yhdessä vetoketjusulun kanssa kengästä helppohoitoisen. Kaiken mahdollisen lian voi pestä juoksevan veden avulla pois.
Ominaisuudet
*Secura Liner -sisävuori ei irtoa kengän sisältä ja rypisty epämukavasti kengän käyttöiän aikana
*Sun Reflect Leather -nahkakäsittely ehkäisee auringon lämmön imeytymistä kengän rakenteisiin, jolloin
kenkä pysyy mukavan viileänä myös kesällä
*Climate System -ilmankiertojärjestelmä toimii jokaisella askeleella. Kenkäsi puskee kosteaa sisäilmaa ulos ja imaisee raitista ulkoilmaa viilentämään jalkaasi yhtäaikaisesti.
*Haix AS System -tukee jalkaholvia ja mahdollistaa ideaalin jalan asennon astuessa
*Vedenpitävä ja hengittä nahkapinta
*Nelikerroksinen CROSSTECH Cambrelle-vuori, joka on paitsi kulutusta kestävää, hengittävää ja vedenpitävää, mutta myös bakteeri-, kemikaali-ja patogeeniresistentti
*Anatomisesti korrekti varpaita suojaava komposiittikuppi, joka täyttää ASTM F2413-11 ja CAN/CSA Z195-2009 standardit
*Kengän rakenteeseen


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.