Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  Myydyin Miesten Kengät - Musta Creepers Wulfrun 98UP-6573 - Miesten Kengät

Myydyin Miesten Kengät - Musta Creepers Wulfrun 98UP-6573 - Miesten Kengät

€172.36  €60.85
Säästä: 65%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät 98UP-6573
  • 443 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Creepers Wulfrun Kengät Musta, mokkanahkakengät, erinomaisen mukavat jalassa,valmistaja Underground
Creepers Wulfrun Kengät Musta
Underground osaa yllättää uusilla malleillaan ja Creepersit on jälleen kerran osoitus siitä, ettei maihareistaan tunnettu firma pelaa aina varmaan päälle, vaan tuottavat kaikenlaisia kenkiä kaikenlaisille ihmisille. Kengät on tarkoitettu tyylikkäiksi arkikengiksi, mutta sopivat myös kävelykengiksi, koska istuvat jalkaan erinomaisesti pitkäksikin aikaa. Eivät hiosta, ovat sopivan kevyet ja ennen kaikkea loistavan materiaalinsa ansiosta valtaisan miellyttävät jalassa. Ykkösvalinta, jos siis yleensä pidät kenkiä.
Materiaali
Pinta 100% mokkanahkaa, polyesterpuuvillakangasvuori. Synteettinen pohja.
Muuta
Creepers Wulfrun -mallin kengät ovat jo erittäin suosittuja muusikoiden keskuudessa rennon yksinkertaisen ulkonäkönsä ansiosta. Lisäominaisuutena mainittakoon, että kengät kestävät käyttöä erinomaisesti ja ovat oikein kohdeltuina todella pitkäikäiset kumppanit jaloillesi. Creeperseissä on loistava korotettu pohja, joka tukee kävellessä oikeaoppisesti jalkaa. Paino jakautuu oikein päkiän suuntaan.
Koko
Creepersien mitat ovat hieman standardikokoja kookkaammat ja sopivat näin erinomaisesti suomalaiseen leveälestiseen jalkaan. Samaten, jos jalkasi on todella kapea, suosittelemme nappaamaan yhtä kokoa pienemmän koon.
– Valmistaja Underground
– Mustaa mokkanahkaa, paksupohjaiset
– Tyylikkäät läskipohjaiset kävelykengät
– Mukavat jalassa
– Muusikkojen suosiossa


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.