Etusivu >  Naisten vaatteet Netistä >  nahkatakit >  kauppa Naisten nahkatakit - Punainen Schott Sperw Nahkatakki 90SM-8473 - Naisten Vaatteet

kauppa Naisten nahkatakit - Punainen Schott Sperw Nahkatakki 90SM-8473 - Naisten Vaatteet

€117.14  €47.45
Säästä: 59%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: nahkatakit 90SM-8473
  • 414 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Schott Sperw Naisten Nahkatakki Punainen, Women’s Lambskin SPERW Perfecto, naisten moottoripyörärotsi, lampaannahkaa, punainen, upea. Erikoismallistoa, rajoitettu erä myynnissä!
Schott SPERW Naisten Nahkatakki Punainen
Tämä aivan upouusi naisten nahkarotsimalli on tuotettu Schottin tarkimpien laatustandardien mukaisesti. Se istuu päälle loistavasti, motskaritakin tyyliin lantion päälle. Schott on rakentanut takin ajatuksella : Jotta naisille voisi rotsin pukea on sen oltava a) Muotoja mukailevan istuva b) Mukava ja kevyt yllä ja c) Tosi kuumaa kamaa. Takki on siis alusta alkaen tehty vartaloa mukailevaksi ja mukavuudesta huolehtii todella kevyt kuosi. Lukuisat hienot yksityiskohdat kruunaavat kokonaisuuden, joka tekee mimmistä kuin mimmistä todella kuuman ilmestyksen. Se on kuin Aurinko räjähtäisi!
Materiaali
Lightweight lampaannahkaa ja satiinivuori, kaikki mitä tyttö tarvitsee. Ja alleviivamme, kuten mallimmekin, että tämä takki on todella mukava ja kevyt päällä. Näyttää hyvältä kiinni tai auki.
Muuta
Perinteisen Schott Perfecto -mallin tuoma fiilis ja Schottin jo 100 vuotta jatkuneen takkien duunaamisen antama pikkutarkka laatu näkyvät tässä takissa selkeästi. Kaikki yksityiskohdat rotsissa huokuu sitä jotain, majesteetillisuutta ehkä, kapinahenkeä varmasti. Takki on oikeasti PUNAINEN, ja sillä pohjalla kiiltävät metalliset napit, jykevät vetskarit ja jopa olkapoletteja koristavat tähdet ovat kaikki just eikä melkein. Tämä takki on jokaisen naisen unelmarotsi. Käykää testaamassa Schott Sperw Naisten Nahkatakki Punainen ja valitkaa omanne, ette taatusti pety!
Schott NYC : Lyhyt historia
Schott NYC : n tarina alkaa vuodesta 1913, jolloin Fordin T-malli ilmaantui amerikkalaiseen katukuvaan. Samaan aikaan New Yorkissa kaksi veljestä, Irving ja Jack Schott, aloittivat sadetakkien valmistamisen Manhattanin Lower East sidella kellarityöpajassaan. Nahkaiset takit nimettiin rakastavasti Irvingin lempisikarimallin, Perfecton, mukaan. Sa


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.