Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  Hinta Alennettu Miesten Kengät - Musta Eagle Tactical 20 Low Goretex-jalkineet 33FL571 - Miesten Kengät

Hinta Alennettu Miesten Kengät - Musta Eagle Tactical 20 Low Goretex-jalkineet 33FL571 - Miesten Kengät

€167.30  €78.82
Säästä: 53%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät 33FL571
  • 487 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Black Eagle Tactical 20 Low Goretex-jalkineet Musta, matalavartinen, juoksukengäksi suunniteltu, nahkaa, musta, high tech -matskua, todella kevyet ja miellyttävät jalassa, valmistaja Haix – Saksa
Black Eagle Tactical 20 Low Goretex-jalkineet Musta
Haixin uusi On & Off Duty –sarjan malli, joka perustuu vahvasti juoksukenkäteknologiaan. Mallit on tarkoitettu käytettäväksi sekä vapaa-ajalla että työssä, ne vaimentavat iskuja, suojaavat ja ovat erinomaisen käyttömukavuutensa takia loistava valinta kenelle tahansa. Black Eagle -jalkineet ovat ultrakeveitä vedenpitäviä ja hengittäviä Gore-Tex –jalkineita, joissa käytetään nykyaikaisia ja kestäviä materiaaleja. Pohjat ovat erityisen pitäviä, myös talviolosuhteissa. Jalkineet ovat antistaattisia, metallittomia, ja ne on sertifioitu CE EN ISO 20347 : 2007 O2 HRO WR FO SRA mukaan.
Materiaali
Vedenpitävä rakenne. Nahkaa ja mikrokuitutekstiiliä.
Paino
Koska kyseessä on ominaisuuksiinsa nähden poikkeuksellinen kevyt kenkä, laitetaan oheen vähän lukemia : Koon 46″ Black Eagle Tactical 20 Low painaa 558 grammaa. Paino muuttuu koon mukaan aavistuksen suuntaansa, mutta onhan tuo selkeästi aikamoisen kevyt jalkine!
Muuta
Näissä kengissä on suunnilleet miljardi upeaa ominaisuutta, mutta jos lähdetään yläpäästä purkamaan vyyhteä, ekana näet suojaläpän, jonka alle saat poikkeuksellista vedinmekanismia hyödyntävät kengännauhat suojaan kuralta sun muulta inhottavalta reissatessasi. Kun käännetään kenkä ympäri huomaat erikoiskuvioidun pohjan, jonka pitokyky on testattu äärimmäisissä olosuhteissa, myös arktisissa sellaisissa. Pohjan monikerroksinen vaimennus ja nk. ”Energy Return” eivät päästä hakkaavaa voimaa syntymään jalkaasi rankassakaan maastossa. Koko pohja on Haixin korkeimpien laatustandardien mukainen ja erinomaisen kestävää tekoa. Sisustassa pohjaa suojaa antibakteerinen kenkään yksilöllisesti suunniteltu Haix-pohjallinen. Kenkä on täysin metallivapaa.


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.