Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  Halpa hinta Miesten Kengät - Musta Itävaltalaiset Mk2 Maihinnousu Käytetyt 75204699 - Miesten Kengät

Halpa hinta Miesten Kengät - Musta Itävaltalaiset Mk2 Maihinnousu Käytetyt 75204699 - Miesten Kengät

€154.07  €66.78
Säästä: 57%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät 75204699
  • 450 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Itävaltalaiset Mk2 Maihinnousukengät Käytetyt, käytetyt, musta, nahkaa, erittäin hyväkuntoiset, pehmustettu varsi
Itävaltalaiset Mk2 Maihinnousukengät Käytetyt
Tuli varastoon tälläiset Itävaltalaiset Mk2 Maihinnousukengät. Jos etsit hyviä ja pitkävartisia käytettyjä maihareita, niin älä etsi enää. Nämä maiharit ovat ratkaisu kaikenlaisiin jalkineisiin liittyviin käyttötarpeisiin. Itävaltalaiset maiharit ovat siistit ja malliltaan normaalit varsikengät. Tuttuun tapaan nämä maiharit ovat valmistettu yhdestä kestävimmistä materiaaleista, eli nahasta.
Rakenne
Lestin leveys on sopiva suomalaiseen jalkaan. Parasta käytetyissä maihareissa on se, että joku muu on jo hoitanut niiden ns. sisäänajamisen, eli muutamat tuskalliset käyttöviikot on hoidettu alta pois. Nauhasilmiä maihareissa on yhteensä viisi kappaletta ja sitä ylemmät lenkit ovat pikalenkkejä (6 kpl). Tämä nopeuttaa kenkien sitomista hurjasti, sillä nauhat vain ohjataan oikeisiin kohtiin ja kiristetään. Nyt on kyseessä astetta paksummin vuorattu malli, verrattuna Mk1 ”kesäversioon”.
Muuta
Näiden maihinnousukenkien hoito on erittäin helppoa. Laita reilu kerros lankkia päälle ja anna kuivua mahdollisimman pitkään. Lopuksi hankaa ylimääräinen lankki pois. Helppoa kuin mikä. Huolehdi kuitenkin siitä, että kenkä on putsattu kunnolla ennen lankkaamista. Voit myös käyttää erilaisia nahalle tarkoitettuja balsameja tai minkkiöljyjä nahan kunnon ylläpitämiseen. Tämä malli on todella laadukkaasti valmistettu, varsiosa on hiukan pehmustettu ja pohjassa on vahva taktoripohja-kuviointi. Suurin ero aikaisempaan malliin on juuri varren pieni toppaus.
Itävaltalaisten maiharimallien erot
Nyt esittelemässämme Mk2-mallissa myös muutama toppaamaton malli mukana. Suurin ero on pohjan paksuus joka on siis tässä Mk2 mallissa paksumpi ja varressa on hiukan enemmän pehmustetta ja vielä kengännauha lenkit ovat erilaiset kuin Mk1. mallissa. Tervetuloa myymäläämme ost


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.