Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  fashional tyyli Miesten Kengät - Musta Hollantilaiset Maihinnousu Uudet 24VI-3145 - Miesten Kengät

fashional tyyli Miesten Kengät - Musta Hollantilaiset Maihinnousu Uudet 24VI-3145 - Miesten Kengät

€138.35  €63.25
Säästä: 54%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät 24VI-3145
  • 416 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Hollantilaiset Maihinnousukengät Uudet, nahkaa, mustat, Hollannin armeijan perusmaiharimalli 2000-luvulle saakka
Hollantilaiset Maihinnousukengät Uudet
NL maiharit ovat passelit mihin tahansa käyttöön, onhan ne kato armeijakamaa. Maihinnousukengät on valmistettu kokonaan nahasta ja ne ovat erittäin tukevat. Jos kaipaat lisäsuojaa koivillesi tai muuten vaan haluat perkuleen hyvät kengät, niin valitse nämä.
Materiaali
Kengät ovat valmistettu 100% nahasta. Pohja on kumia. Hollantilaisittain kengät ovat ympärivuotisessa käytössä, ja pääsääntöisesti pohjien kumi saattaa kestää suomalaisen talven kovatkin pakkaset tai sitten ei. Suosittelemmekin kenkien jättämistä kotiin todella ankaran kylmyyden aikaan, varmuuden vuoksi, sillä pohjat ovat alttiita halkeamiselle kovilla pakkasilla. Nauhalenkit ovat metallia.
Kengänhoito
Näiden popojen hoitaminen on todella helppoa ja sisältää vain kolme eri vaihdetta. 1) Puhdista pintalika pois harjaamalla tai nihkeällä rätillä. 2) Levitä kengän pintaan ja saumoihin (myös nauhojen alle!) nahalle tarkoitettua balsamia tai hoitoainetta. Hoitoaine edesauttaa nahan kimmoisuutta ja ei päästä sitä kuivumaan. Kun hoitoaine on kuivunut, harjaa huolellisesti. 3) Levitä pinnalle ja saumoihin huolellisesti lankkia. Anna kuivua mahdollisimman kauan. Harjaa liialliset lankit pois ja kiillota tarvittaessa.
Muuta
NL maihinnousukenkä musta uudessa on nauhareikiä 8 kappaletta. Kolmas nauhalenkki alhaalta on pikalukko, jolla saat lukittua alimmat nauhoitukset. Kenkien suuaukot ovat topattu, eli jos et käytä lahkeita kenkien sisällä tai pitkiä sukkia, niin suuaukko ei pääse hiertämään jalkoja puhki.
Pohjassa on vahva uritus, joten se tulee pitämään epätasaisillakin alustoilla. Kenkien mukana toimitetaan ehkä huonot pohjalliset, vaihda ne välittömästi.
Tutustu myös Suomalaiseen lestiin tehtyyn Airpower Pro R goretex maihinnousukenkä malliin tästä!
Koot
Nettikaupassa esitetään kaksi eri koko


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.