Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  Erinomainen Miesten Kengät - Musta Phantom 3-Reikää - Teräskärki  92AS445 - Miesten Kengät

Erinomainen Miesten Kengät - Musta Phantom 3-Reikää - Teräskärki  92AS445 - Miesten Kengät

€156.82  €67.47
Säästä: 57%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät 92AS445
  • 492 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Phantom 3-Reikää Kengät Musta, nahkainen kävelykenkämalli, erinomaisen laadukas, järkevästi hinnoiteltu nahkakenkä, teräskärki, valmistaja Brandit – Saksa
Phantom 3-Reikää Kengät Musta
Phantom 3-Reikää Kengät Musta on loistava kävelykenkä teräskärjellä. Yllätyimme kuinka näinkin halpa nahkakenkä voi olla niin pirun hyvä. Kenkää on myöskin erittäin helppo hoitaa sen värin, materiaalin ja yksinkertaisen ulkoasun ansiosta. Kengän varsiosa on kevyesti pehmustettu, joten se ei pääse hiertämään nilkkaa. Pohjassa näkyvät ruuvit ovat vain ulkonäöllinen seikka, sillä itse pohja on ommeltu ja liimattu kengän runkoon kiinni.
Materiaali
100% aitoa todella tukevaa nahkaa. Tuplatikkaukset kaikissa saumoissa. Pohjassa kunnon pitävä traktori-kuviointi.
Phantom 3-Reikää Kengät Musta kävelykenkää kannattaa hoitaa asianmukaisilla tuotteilla. Hoito pidentää käyttöikää ja parantaa vettähylkivyyttä. Suosittelemme käytettäväksi Hey nahankyllästesuihketta tai haixin hoitavaa kenkälankkia, jota on saatavana mustana tai värittömänä. Hoitotuotteet soveltuvat käytettäväksi kaikkiin nahkatuotteisiin. Tässä nahkakengässä on poikkeuksellisen tukeva nahka, joten ne vaativat hiukan sisäänajoa ennen kuin kengästä tulee jalkaasi muotoutunut.
Muuta
Phantom 3-Reikää Kengät Musta kärki ei pääse koskaan menettämään muotoaan käytössä, siitä pitää huolen kenkään sisään asennettu teräskärki. Kengissä on myös irroitettavat pohjalliset, joten sen voi tulevaisuudessa tarvittaessa vaihtaa/pestä käsin. Suosittelemme tämän kengän kaveriksi Vintage Industriesin mainioita Seyburn Chino Housuja. Tule testaamaan myymäläämme olisiko tämä malli sinulle sopiva. Samalla saat asiakaspalvelua ja näet koko kenkävalikoimamme.
Koot
Tätä kenkä mallia on saatavana vain mustassa värissä ja kokoja on runsaasti : 38 -47.
Jos tuote on loppunut..
Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.