Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  Erinomainen Miesten Kengät - Musta BW Maihinnousu 2000 Käytetyt EY63292 - Miesten Kengät

Erinomainen Miesten Kengät - Musta BW Maihinnousu 2000 Käytetyt EY63292 - Miesten Kengät

€139.83  €64.96
Säästä: 54%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät EY63292
  • 407 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
BW Maihinnousukengät 2000 Käytetyt, mk. V maihinnousukengät, mustat, käytetyt, Saksan armeijan ylijäämää.
BW Maihinnousukengät 2000 Käytetyt
Tämä malli eroaa hitusen tuosta vanhasta Mk.3 -maiharista, jotka meillä tunnetaan BW Maihareina. Varmaankin näkyvimmät erot ovat pikanauhalenkit ja varren yläosan parempi muotoilu. Pohjan materiaali on parempi, sillä tässä mallissa pohjaa ei ole luotu useammasta kerroksesta. Varren rakenne on myös askeleen edellä malli mk. IV : tä, joka meillä paremmin BW Paramaiharit 2000 : na tunnetaan.
Materiaali
Maihareiden pinta on mustaa, laadukasta nahkaa. Sisus on vuorattu pehmeällä, vaalealla nahalla käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Nauhalenkit ovat metallia. Pohja on antistaattinen, öljyn ja bensiinin kestävä.
Ominaisuudet
Näissä maihareissa on samanlaisia ominaisuuksia, kuin esimerkiksi Haixin valmistamissa jalkineissa. Varren yläosassa on paljon pieniä reikiä, jotka toimivat ilmanvaihtokanavina. Kun kengät ovat kunnolla sidottu jalkaan, niin astuessa muodostuu pumppausliikettä, joka parantaa ilmanvaihtoa huomattavasti. Maihareiden takaosassa on kantataive, joka edesauttaa parempaa askelta ja mukavampaa käyttöä.
Muuta
Varren yläosassa, takana, on saapaslenkit joiden avulla kenkien jalkaanlaitto on helppoa. Muista huoltaa kenkää asianmukaisilla maiharin hoitoaineilla niin kengän elinikä pitenee ja niistä on sinulle iloa hiukan pidenpääm. Liity toivomuslistalle mikäli olet kiinnostunut saamaan ensimmäisten joukossa sähköpostiisi tiedon milloin tätä maiharia on taas tarjolla, nopeat syövät hitaat tässä maiharissa. Toivomuslistalle liittyminen ei edellytä ostamista. Näitä kenkiä ei ole tarjolla koko ajan ainakaan siinä kunnossa kuin me haluamme niitä teille tarjota.
Tilaa hiukan vanhempi malli BW-maihareista täältä!
– Saksan armeijan maihinnousukengät
– Ylijäämää
– Loistokuntoisia!
– Väri musta
– Rehellinen nahkamaiharimalli


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.