Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  Charms Miesten Kengät - Musta Amerikkalaiset Jungle Boots Sotilas Ylijäämää 85PN215 - Miesten Kengät

Charms Miesten Kengät - Musta Amerikkalaiset Jungle Boots Sotilas Ylijäämää 85PN215 - Miesten Kengät

€148.10  €65.42
Säästä: 56%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät 85PN215
  • 409 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Amerikkalaiset Jungle Boots Sotilaskengät Ylijäämää, alkuperäisen Saksan armeijan Bundeswehr Mk. IV maihinnousukenkämallin mukaan tuotetut, reprotuotantoa, valmistaja Brandit – Saksa
Amerikkalaiset Jungle Boots Sotilaskengät Ylijäämää
Nyt olisi tarjolla harvinaista sotilasmallin herkkua ja ylijäämävarustetta, jotka ovat muistoja amerikkalaisten Kaukoidän ekskursioilta. Viidakkosodankäynnin haasteisiin muovatut legendaariset ”jungle bootsit” puettiin päälle, kun sotilaat liikkuivat vihamielisessä ja toki kosteassa sademetsämaastossa, jossa jalat eivät kastu, vaan ne uivat 24/7. Ideana oli se, ettei jalkoja edes teoriassa voinut suojata kosteudelta, vaan mieluummin jalkojen annettiin suosiolla kastua, mutta vedenpoisto oli samaten kohdallaan erinäisten hyönteisiltä ja lialta suojattujen aukkojen ansiosta.
Materiaali
Maihareiden pinta on mustaa puuvillacanvasta ja nahkaa. Pohjan materiaali on kumia, joka on uritettu erityisesti viidakkomaaston kosteaa ja pehmeää kamaraa ajatellen. Mallien valmistusvuosista ei ole ihan tarkkaa havaintoa, mutta tämä kengän malleja on valmistettu amerikkalaissotilaiden käyttöön 1940-luvulta lähtien. Osassa kengistä on leimoja ja lappuja vielä kiinni, osassa ei.
Muuta
Tälläiset erikoismaiharit on varusteltu kaikenlaisella kivalla pikkulisällä, joka tekee niistä viidakkoreissujen virtuoosit. Ensinnäkin kengät ovat todella kevyet ja helpot kantaa. Varsi menee tarvittaessa kasaan kengän sisälle, joten luoviminen kengät reppuun kiinnitettynä on myös helppoa. Nauhoitus on helppo ja yksinkertainen, joten pukeminen ja riisuminen käyvät nopeasti. Kengän sisäsyrjässä on kookkaat ritilöidyt vedenpoistoaukot kahlaamisen jälkeisen pilssiveden poistamiseen. Pohja itsessään on erikoinen sommitelma pitoa sekä joustoa pehmeän maaston, juurakon ja risukon seassa liikkuvalle ihmiselle.
Kiinnostaako ylijäämä noin niinkuin yleisesti? Täältä löydät kaikki tuotteemme ”ylijäämä”-nimikkeellä!


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.