Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Takit & pilottitakit >  ammattilainen Miesten Takit & pilottitakit - Dunderdon S28 Coffee Takki 48993597 - Miesten Vaatteet

ammattilainen Miesten Takit & pilottitakit - Dunderdon S28 Coffee Takki 48993597 - Miesten Vaatteet

€375.58  €151.51
Säästä: 60%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Takit & pilottitakit 48993597
  • 463 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Dunderdon S28 coffee takki, ”s.cafe materiaalia”, huppari/takki, innovatiivista materiaalia, suosittelemme lukemaan lisää, Erikoismalli jota saatavana vain saldoilla oleva määrä!
Dunderdon S28 Coffee Takki
Tämä vaate voidaan luokitella joko huppariksi tai takiksi. Se on riittävän ohut hupparikäyttöön ja riittävän paksu takiksi viileille keleille. Vaatteita tykätään tehdä milloin mistäkin ekologisesta matskusta, mutta tämä voittaa kaiken. Suomalaiset diggaa juoda kahvia.. voit varmaan arvata miten se liittyy tähän?
Materiaali
S28 : n materiaalia voidaan kuvailla muutamalla sanalla : nanoteknologia, ekologisuus, kahvipavut
. Kaikki nämä liittyy yhdeksi kun puhutaan S28 : sta. Takin materiaalina on käytetty 62% normaalia polyesteria ja loput ovat s.cafe polyesteria. S.cafe on materiaali, jossa on käytetty kierrätettyjä kahvinpuruja. Kuulostaa toki hullulta, mutta totta se on. Älyttömän fiksu materiaali, se on nimittäin ekologinen, uv-suojattu, hajukontrolloitu ja kuivuu nopeasti.
Taskut
S28 : ssa on kaksi vetoketjullista alataskua (uusilla, huomattavasti paremmilla vetimillä!) ja vasemmassa hihassa on paikat kahdelle kuulakärkikynälle.
Muuta
Hupussa on kiristysremmit, joten hupun suuaukon saa juuri sille kireydelle kuin itse haluaa. Kiristysmekanismit ovat hupun sisällä, joten ne eivät pääse niin helposti aukeamaan kuin ulos asennetuilla kiristysmekanismeilla. Takki suljetaan vetoketjulla ja kaulus nousee Dunderdonille tuttuun tapaan korkealle. Nyt kaikki kahvialan ammattilaiset, tämä jos mikä osoittaa sitoutumista!
Koot
Kirjainkoko – Rinnanympärys (cm) – Hihanpituus (cm)
M

110cm
– 50 cm
L

120cm
– 51 cm
XL

125 cm
– 53cm
XXL

130cm
– 55cm
Dunderdon
Nyt sit semmonen vinkki, että Dunderdonin jätkät ovat näiden uusien tuotteiden myötä vaihtanut ns. workwear-porukan. Tämä meinaa sitä, että kyseisen yrityksen workkimallistolle on ihan oma porukkansa. Se taas


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.