Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  ammattilainen Miesten Kengät - Musta Bundeswehr MkIV Paramaiharit 2000 UH59359 - Miesten Kengät

ammattilainen Miesten Kengät - Musta Bundeswehr MkIV Paramaiharit 2000 UH59359 - Miesten Kengät

€187.37  €67.28
Säästä: 64%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät UH59359
  • 436 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Bundeswehr MkIV Paramaiharit 2000 Musta, alkuperäisen Saksan armeijan Bundeswehr Mk. IV maihinnousukenkämallin mukaan tuotetut, reprotuotantoa, valmistaja Brandit – Saksa
Bundeswehr MkIV Paramaiharit 2000 Musta
Tämä malli eroaa hitusen tuosta vanhasta Mk.3 -maiharista, jotka meillä tunnetaan BW Maihareina. Varmaankin näkyvimmät erot ovat pikanauhalenkit ja varren yläosan parempi muotoilu. Pohjan materiaali on parempi, sillä tässä mallissa pohjaa ei ole luotu useammasta kerroksesta.
Materiaali
Maihareiden pinta on mustaa, laadukasta nahkaa. Sisus on vuorattu pehmeällä, vaalealla nahalla käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Nauhalenkit ovat metallia. Pohja on antistaattinen, öljyn ja bensiinin kestävä.
Ominaisuudet
Näissä maihareissa on samanlaisia ominaisuuksia, kuin esimerkiksi Haixin valmistamissa jalkineissa. Varren yläosassa on paljon pieniä reikiä, jotka toimivat ilmanvaihtokanavina. Kun kengät ovat kunnolla sidottu jalkaan, niin astuessa muodostuu pumppausliikettä, joka parantaa ilmanvaihtoa huomattavasti. Maihareiden takaosassa on kantataive, joka edesauttaa parempaa askelta ja mukavampaa käyttöä.
Muuta
Varren yläosassa, takana, on saapaslenkit joiden avulla kenkien jalkaanlaitto on helppoa. Tarjolla hyvä valikoima kokoja välillä 40 – 47.
Tästä löydät BW Maiharien uudehkon 2000 -mallin ylijäämänä!
Jos jokin haluamasi koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!
– Valmistaja Brandit – Saksa
– Uusiotuotantoa alkuperäisestä mallista
– Saksan armeijan klassinen maihinnousukenkämalli
– Täyttä nahkaa
– Väri musta


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.