Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Takit & pilottitakit >  alkuperäinen Suunniteltu Miesten Takit & pilottitakit - Musta vihreä Alpha Combat Kenttätakki 65HH167 - Miesten Vaatteet

alkuperäinen Suunniteltu Miesten Takit & pilottitakit - Musta vihreä Alpha Combat Kenttätakki 65HH167 - Miesten Vaatteet

€300.81  €128.95
Säästä: 57%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Takit & pilottitakit 65HH167
  • 487 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Alpha Combat Kenttätakki Vihreä, maihinnousutakki, kulutettu, kangasmerkkejä, Saatavana kahdessa eri värissä! Poistomyynnissä, malli lopetettu!
Alpha Combat Kenttätakki Vihreä
M-65 : ta parempaa maiharitakkia ei kovin usein tule vastaan. Alpha Industries on valmistanut kyseistä rotsia ties kuinka pitkään, ja mikä parasta, laatu ei ole laskenut vuosien varrella. Asiakkaiden suusta kuullaan kohtalaisen usein ”ostin tämmösen jotain 15 vuotta sitten ja nyt pitää uusia”. Alphan M-65 kenttätakki sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön ja nyt siitä on saatavilla tyylitelty ”Combat” -erikoisversio.
Taskut
Takista löytyy kenttätakille ominaiset taskut. Jokaisen taskun läppä suljetaan neppareilla. Takissa on kaksi kookasta alataskua ja kaksi kookasta rintataskua. Lisäksi takin sisällä sijaitsee näppärä ja tilava povari.
Materiaali
Rotsin kuori on valmistettu jämäkästä puuvillakanvaksesta. Sisävuori on samaten 100% puuvillaa, paitsi hihoissa, joissa se on polyester/nylon-sekoitetta. Tämä kombo on loistava, sillä se antaa sopivasti hengittävyyttä ja lämmöneristystä talviolosuhteisiin.
Muuta
Alpha Combat takkion sen verran jykevä, että sitä voi pitää ihan ympäri vuoden. Takin kauluksesta, takaa, vetoketjun alta löytyy kätevä hätähuppu, joka antaa tarvittaessa suojaa yllättäviltä säämuutoksilta. Huppu on kuitenkin sen verran kevyt, että se on tarkoitettu pidettävän tyyliin pipon/kypärän/kenttälakin alla. Alpha Combat Takki on saatavana myös mustan värisenä!
Alpha Industries erikoistakkeja on saatavana seurravat mallit : Alpha Weston Kenttätakki, Alpha 1959 Vintage Kenttätakki ja Alpha Combat takki mallit, tutustu!
– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Tyylitelty versio M-65 maihinnousutakista
– Tuote on vihreä
– Koristeltu kangasmerkein


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.