Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  alkuperäinen Suunniteltu Miesten Kengät - vihreä Tumma Nokian Trek Outlast Kumisaappaat 56KJ811 - Miesten Kengät

alkuperäinen Suunniteltu Miesten Kengät - vihreä Tumma Nokian Trek Outlast Kumisaappaat 56KJ811 - Miesten Kengät

€196.47  €76.01
Säästä: 61%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät 56KJ811
  • 482 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Nokian Trek Outlast Kumisaappaat, korkeavartinen, vihreä, vuorella, huippulaadukas, kotimainen, valmistaja Nokian Jalkineet – Suomi
Erikoismallistoa, rajoitettu erä myynnissä!
Nokian Trek Outlast Kumisaappaat
Nokian Originals -jalkinemalliston pitkävartinen Trek Outlast kumisaappaat on perinteisenmittainen kumisaapas, joka on omiaan todella soisiin ja kosteisiin hommiin. Aktiivisen metsässäliikkujan tarpeita ajatellen varusteltu saapas on todellinen uuden sukupolven jalkine ei vähiten Outlast -vuorirakenteensa ansiosta. Outlast -teknologia varstoi ja luovuttaa kehonlämpöä tarpeen mukaan. Erikoismuotoiltu ja erinomaisesti tukeva sekä iskujavaimentava rakenne tukee jalkaasi myös kaltevassa maastossa.
Materiaali
Ulkomateriaali Nokian erinomaista luonnonkumia. Sisäpuolella lämmin Outlast -vuori hyvällä ilmankierrolla. Kumipohja on myös erityisesti suunniteltu erillisten nastojen asentamista varten, jos tarvitset lisäpitoa jäisissä olosuhteissa.
Kestävyys
Trek Outlast kestää pakkasta -40 -asteeseen asti, mikä siis tarkoittaa lämmöneristyksen toimivuutta vielä kyseisessä lämpötilassa. Kenkä on 100% vesitiivis ja siinä on iskuja vaimentava korkorakenne optimaalisen jalan asennon saavuttamiseksi. Löytyy lisäksi sivuvahvike tukemaan nilkkaa sivuttaissuunnan muljahduksilta, kärkivahvike suojaamassa varmpaita ja kiertojäykkä välipohja antamassa jokaiselle askelmalle tukevan tuntuman. Rankan reissun jälkeen huoltoa ja kuivaamista helpottavat ripustuslenkki ja kosteutta siirtävä irroitettava pohjallinen.
Muuta
Trek Outlast kumisaappaat varsi on 41 cm korkea. Varren ympärys kengän koosta riippuen 39-43 cm.
– Valmistaja Nokia, Suomi
– Tumman vihreä kumisaapas
– Irtopohjallinen
– Kanta-, sivu-, ja kärkivahvike
– Outlast -vuorirakenne
– Suomalaiseen jalkaan istuva lesti
– Kiertojäykkä välipohja
– Erinomainen iskunvaimennus
– Kiristettävä varrensuu
Nappaa tästä kumppareiden kaveriksi kevyt rips-top kankaasta


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.