Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  Alhaisin hinnoin Miesten Kengät - Musta Phantom 10-Reikää Maihinnousu - Teräskärki 20056377 - Miesten Kengät

Alhaisin hinnoin Miesten Kengät - Musta Phantom 10-Reikää Maihinnousu - Teräskärki 20056377 - Miesten Kengät

€155.73  €66.85
Säästä: 57%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät 20056377
  • 471 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Phantom 10-Reikää Maihinnousukengät, mustat, korkeavartinen malli, teräskärki, aitoa nahkaa, valmistaja Brandit – Saksa
Phantom 10-Reikää Maihinnousukengät
Phantom 10-Reikää Maihinnousukengät ovat perinteiset nahkamaihinnousukengät Branditilta. Phantomit ovat anteeksipyytelemätön tulkinta klassikosta, jotka kestävät ja joita on helppo huoltaa. Todella edullinen perus citymaihinnousukenkä.
Materiaali
100% nahkaa. Kaikki Maihinnouskengät tarvitset myös hoitoa, jotta nahka pysyy joustavana, joten muista aika ajoin laittaa kenkään hoitavaa lankkia tai ihan vain Hey Nahankyllästesuihketta!
Malli
Tämän kengän malli on sama kuin Undergroundin normaalin 10-reikäisen maihinnousukengän malli, ainoastaan varsi on aavistuksen lyhyempi. Tukeva nahkavarsi suojaa nilkkaa pieniltä nyrjähtelyiltä ja kärjen teräsvahvistus viimeistelee kengän miehekkään/naisekkaan ulkonäön.
Koot
Phantom 10-reikää maihinnousukenkää on saatavana vain mustana. Kokovalikoima on laaja : 37 – 47, pienimmät koot ovat olleet varsinkin naisten ja lasten suosiossa. Kengissä ei ole erillistä vuorta, vaan ovat klassiseen tyyliin yksinkertaisia rakenteeltaan.
Muuta
Phantom 10-reikää Maihinnousukengät varren pituus on hurjat 23cm ja nauhareikiä on 10 kappaletta. Maiharissa on myös teräskärki. Teräskärki ei tarkoita että maihari täyttää oikean turvankengän standardit. Soveltuu kevyeeseen työkäyttöön. Maiharin kärkiosa taivutettu hieman ylöspäin. Kuten kaikissa nahkaisissa maihinnousukengissä hoito on oleellinen osa kengän kestävyyttä. Oikeilla hoitotuotteilla, kuten Hey Nahankyllästesuihkeella tai Haix kenkälankilla maiharin käyttöikä pitenee oleellisesti. Tukevan nahan ansiosta maihari on hiukan vettähylkivä, edellä mainitut hoitoaineet parantavat myös vedenhylkivyyttä. Tiesitkö että meiltä löytyy myös lyhyt kolmireikäinen teräskärjellä varustettu kävelykenkä nimeltä Phantom 3-reikää?
Jos tuote on loppunut..
Jos jokin haluamas


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.