Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Housut & reisitaskuhousut >  Alennus Miesten Housut & reisitaskuhousut - Musta BDU Housut - Laadukkaat Army Housut 62LX589 - Miesten Vaatteet

Alennus Miesten Housut & reisitaskuhousut - Musta BDU Housut - Laadukkaat Army Housut 62LX589 - Miesten Vaatteet

€101.29  €47.26
Säästä: 53%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Vaatteet 62LX589
  • 475 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
BDU Housut Musta, polyestersekoitekankainen, kiiltävä pinta,valmistajana Vintage Industries
BDU Housut Musta
Agentin uusin ja paras vaihtoehto perinteistä BDU-housua etsiville. Tarkoitettu tetsaamiseen ja teräviin peliliikkeisiin taistelukentillä. Sopii siis erinomaisesti myös yleiskäyttöön kaupungissa ja maalla. Taskusortimentti on niin ikään perinteinen : löytyy avoimet etutaskut, läpälliset reisitaskut ja läpälliset takataskut. Tärkeintä mielestäni BDU housuissa on kangasmateriaali ja sopivan istuvuuden löytäminen.
Materiaali
Polyesterpuuvillasekoitetta 65/35.
Muuta
Kuten BDU-housuissa tyypillisesti kuuluukin olla, löytyy näistäkin kiristysmahdollisuus vyötäröltä. BDU housut on kehitetty 1980-luvulla, ja siihen pohjautuu myös aavikkomaastopuku DCU (Desert Combat Uniform). Tämän valmistajan housut ovat mielestämme poikkeuksellisen hyvin tehty. Monissa BDU housumalleissa mitä markkinoilla on tuntuu että ne ovat hyvin heppoisia. Tämän valmistajan housut ovat ensimmäiset joissa kangas tuntuu jämäkältä ja siltä että se tulee myös kestämään hieman pidempään. Klassisessa BDU housussa on todella korkea väli haarasauman ja vyötärön välillä. Tämä johtuu lähinnä siitä että näissä housuissa oli tarkoitus olla tilaa myös paksuille alusvaatteille. Nykyään kun BDU housuista on tullut valtavirran reisitaskuhousu valinta tämä aiheuttaa hieman hämminkiä koska housut ovat normaali vaatetuksen kanssa yleensä aina ylipitkiä. Tätä varten housujen lahkeissa on kiristysnyörit joilla saa tehtyä sopivan mittaisen lahkeen. Vetämällä vyötäröä hiukan alemmas housuista tulee hiukan pussimaisemmat. Toisaalta jos elintaso on päässyt nousemaan BDU housuissa on riittävästi pelivaraa vyötärönseudulla ja näin tämä housu malli on sopiva myös isokokoisemmalla ihmiselle.
– Valmistaja Vintage Industries/MTG Company
– Mustat
– Sekoitekangasta
– Perinteinen BDU-housumalli
– Vyötärökiristys
Jos joki


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.