Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  Aito Miesten Kengät - Musta Haix Airpower P9 Varsikenkä Desert 72EV772 - Miesten Kengät

Aito Miesten Kengät - Musta Haix Airpower P9 Varsikenkä Desert 72EV772 - Miesten Kengät

€186.37  €73.62
Säästä: 60%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät 72EV772
  • 415 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Haix Airpower P9 Varsikenkä Desert, kokonahkaiset ja vedenpitävät varsikengät.
Haix Airpower P9 Varsikenkä Desert,
Maihinnousukenkämalli
Airpower P9 on Haixin uusi malli, joka korvaa aikaisemmin myynnissä olleet Haixin Desert mallin. Kyseessä on siis erittäin
laadukas varsikenkämalli, joka on väriltään aavikkomallia. Tälle kengälle kuumat olot eivät ole ongelma, sillä ilma kiertää, hiki haihtuu ja jalat pysyvät kuosissa. Vesistötkään eivät ole ongelma, sillä kenkä on täysin vedenpitävä Goretex -kalvonsa ansiosta.
Materiaali
Tämä varsikenkämalli on kokonaan lämpöeristetty – pitää tehokkaasti kuuman ilman ulkona – ja siinä on pestävät pohjalliset sekä vahvoilla urituksilla varustettu, liukkaan pinnan/öljynkestävä ja katu- ja maastoprofiililla varustettu Haix MSL-pohja. Ulkopinta on laadukasta ja helppohoitoista materiaalia, joka ei kokonahkakengän tapaan ”poimutu” käytössä, sillä suurin osa aiempien mallien nahkasta on korvattu hengittävällä erikoiskestävällä kankaalla, jossa on asianmukaiset pinnoitteet. Kenkien mukana toimitettavat pohjalliset voi pestä pesukoneessa, max 30 asteessa. Pohjallisten kuivaus sellaisenaan esimerkiksi pystyssä kengässä.
Muuta
Kengissä on erinomaiset nauhat, jotka eivät oikeaoppisesti kiristettyinä löysty, sisällä integroitu jalkaholvin tuki, AS-järjestelmä sekä Haix-ilmanvaihtojärjestelmä. Varrenkorkeus on 19,5cm. Lisävarusteen saatavana ylimääräisiä haix hiekanvärisiä kengännauhoja ja Hey hoitotuotteita joilla hoidat kenkää ja samalla pidennät käyttöikää. Tämä malli oli käytössä Suomalaisilla sotilailla Afganistanissa.
– Valmistaja Haix, Saksa
– Vedenpitävä (goretex kalvo)
– Pohja ei mustaa
– Korkeus 19,5 cm
– Pinta nahkaa/taktista kangasta
– Pitävät nauhat ja kiristyssysteemi


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.