Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Kengät >  Aito Miesten Kengät - Musta Brandit Kumisaappaat - Fleecevuori 11146459 - Miesten Kengät

Aito Miesten Kengät - Musta Brandit Kumisaappaat - Fleecevuori 11146459 - Miesten Kengät

€149.02  €68.36
Säästä: 54%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Kengät 11146459
  • 452 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Brandit Kumisaappaat Musta, korkeavartinen, musta, kiinteällä fleece-vuorella, erinomainen hintalaatusuhde, valmistaja Brandit – Saksa
Brandit Kumisaappaat Musta
Saksalaisen Branditin jalkinemalliston pitkävartinen Rainboot-kumisaappaat on kelpo jalkine, joka on omiaan todella soisiin ja kosteisiin hommiin. Aktiivisen metsässäliikkujan tarpeita ajatellen varusteltu saapas on todellinen ympärivuotinen vaate lämpimän fleece-vuorensa ansiosta. Erikoismuotoiltu ja erinomaisesti tukeva sekä iskujavaimentava rakenne tukee jalkaasi myös kaltevassa maastossa.
Materiaali
Ulkomateriaali polyvinyyliä. Sisäpuolella lämmin fleece-vuori, joka on valmistettu nylonista. Kumipohja on myös sovelias erillisten nastojen asentamista varten, jos tarvitset lisäpitoa jäisissä olosuhteissa.
Kestävyys
Branditin rain Bootsit kestävät pakkasta kiitettävästi ainakin pariinkymmeneen asteeseen saakka, mikä tarkoittaa lämmöneristyksen toimivuutta vielä kyseisessä lämpötilassa. Kenkä on 100% vesitiivis ja siinä on iskuja vaimentava korkorakenne optimaalisen jalan asennon saavuttamiseksi. Löytyy lisäksi sivuvahvike tukemaan nilkkaa sivuttaissuunnan muljahduksilta, kärkivahvike suojaamassa varmpaita ja kiertojäykkä välipohja antamassa jokaiselle askelmalle tukevan tuntuman. Rankan reissun jälkeen huoltoa ja kuivaamista helpottaa ripustuslenkiksi soveltuva kiristysnauha.
Muuta
Näiden kumppareiden varsi on noin 30 cm korkea. Kannan korkeaus on 3 cm. Varren ympärys kengän koosta riippuen 37-41 cm. Muut saapasmallimme ja saappaisiin sopivat sukat löydät täältä!
– Valmistaja Brandit, Saksa
– Musta kumisaapas
– Kanta-, sivu-, ja kärkivahvike
– Fleece-vuorirakenne
– Normaali lesti
– Kiertojäykkä välipohja
– Erinomainen iskunvaimennus
– Kiristettävä varrensuu


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.