Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Housut & reisitaskuhousut >  Aito Miesten Housut & reisitaskuhousut - Valkoinen Amerikkalainen Lumipuvun Fishtail Takki 47TD-6381 - Miesten Vaatteet

Aito Miesten Housut & reisitaskuhousut - Valkoinen Amerikkalainen Lumipuvun Fishtail Takki 47TD-6381 - Miesten Vaatteet

€133.97  €47.71
Säästä: 64%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Vaatteet 47TD-6381
  • 406 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Amerikkalainen Lumipuvun Fishtail Takki, Yhdysvaltain armeijan lumipuvun takki, pitkä helma, nappikiinnitys, valkoinen, läpivietintaskut, kiristysnyörit vyötäröllä ja helmassa
Amerikkalainen Lumipuvun Fishtail Takki
Aidot amerikkalaiset lumipuvut ovat nykyään harvinaista herkkua, varsinkin käytettyinä. Näitä tusailtiin 30-luvulta lähtien suursotien talviosuuksia varten ja ne ovat tyyliltään massiivisia naamiointiin suunniteltuja pukuja, hyvin samaan tyyliin kuin suomalaiset lumipuvut talvi- ja jatkosodissa. Ideana on pukea nämä talvipuvun päälle, jolloin sotilas, joko liikkumatta, maaten, liikkuen, hiihtäen tai miten vain liikkuen on mahdollisimman hyvin maastoutunut valkoiseen talvimaisemaan. Tuotekuvissa oma myymäläpäällikkömme on pukeutunut hienoon Schott NYC -talvitakkiin ja sitten laittanut itse Lumipuvun Fishtail Takin siihen päälle. Näin sitä pitäisi oikeasti käyttää, mutta käytä ihan miten itse tykkäät!
Materiaali
Puuvillainen pintakuosi, jossa on taatusti jotain keinokuitua seassa parantamassa kestoa. Todella jykevät kangas.
Koot
Takkeja on vain koossa L, mutta ne ovat kaikki todella väljiä. Jos alle laittaa paksun talvitakin, niin takki mahtuu hyvin 170-195cm/70-95 kg kavereille. Kuvien malli 178cm/75kg.
Muuta
Takissa on läpiviennit taskujen kohdalla. Tarkoitettu muiden vaatteiden päälle laitettavaksi. Napitettava etumus ja valtava huppu lumipyryä vastaan. Oikeasti, hupun sisään mahtuu sekä iso kuuppa, pipo että talvitakin huppu. Helmassa on tosiaan kiristysnyörit, joten voit kivasti ehkäistä lumen pääsyn hipiälle. Tuosta vielä kunnon pipo päähän ja kohti myrskyä!
– Amerikkalaisvalmisteinen talvipuvun takki
– Pitkä malli
– Valtava huppu
– Valkoinen
– Aitoa ylijäämää
– L-koko sopii normaalivartaloiselle 170-195cm kaverille


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.