Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Takit & pilottitakit >  100% alkuperäisestä Miesten Takit & pilottitakit - Musta Valkoinen Schott Ryker Huppari - Paksu Huppari Vuorella -Salainen Agentti YK85469 - Miesten Vaatteet

100% alkuperäisestä Miesten Takit & pilottitakit - Musta Valkoinen Schott Ryker Huppari - Paksu Huppari Vuorella -Salainen Agentti YK85469 - Miesten Vaatteet

€298.65  €133.13
Säästä: 55%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Takit & pilottitakit YK85469
  • 423 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Schott Ryker Huppari Valkoinen, tuhti huppari, uusi. Isolla rintalogolla varustettu ja teddyvuorattu huppari, väri valkoinen(ainakin jonkin aikaa)!
Schott Ryker Huppari Valkoinen
Tämä huppari on Schotille tuttujen neopreenihuppareiden tyylinen, tosin tällä kertaa pintakangas on muutettu paljon hengittävämmäksi ja paremmaksi. Schott Ryker Huppari Valkoinen on aina yhtä tyylikäs ja soveltuu mihin tilanteeseen tai tilaisuuteen tahansa.
Materiaali
Tämä huppari poikkeaa muista malleista sen verran, että sen sisus on kokonaan teddyvuorattu. Pintakangas on jämäkkää, 65% polyester 35% puuvilla-sekoitetta. Teddyvuoraus on pehmeää, 100% nylonia. Pesusta sen verran, että pese huppari aina 30 asteen pesulämpötilassa. Muista kuivata aina latteeltaan, sillä märkänä hupparin paino on kohtalaisen suuri ja venymisriski kasvaa. Koska pintakankaassa on polyesteria, niin ei kandee leikkiä tulella koska muuten voi käydä hassusti!
Muuta
Schott Ryker Huppari Valkoinen on varustettu kahdella avoimella alataskulla. Huppari suljetaan vetoketjulla. Rintaa koristaa massiivinen SCHOTT NYC-ommelbrodeeraushässäkkä. Huppari on mitoitettu normaalisti, joten M = M jne.
Tutustu myös laadukkaaseen Irun Huppari Mustaan tästä!
– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Väri valkoinen
– Teddyvuorattu


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.