Etusivu >  Miesten vaatteet Netistä >  Takit & pilottitakit >  100% Aito Miesten Takit & pilottitakit - vihreä Oliivi Dunderdon J65 Military Untuvatakki KV12119 - Miesten Vaatteet

100% Aito Miesten Takit & pilottitakit - vihreä Oliivi Dunderdon J65 Military Untuvatakki KV12119 - Miesten Vaatteet

€300.51  €141.38
Säästä: 53%

Valitse:Lisää koriin:

  • Malli: Takit & pilottitakit KV12119
  • 423 Kpl varastossa

Tuotekuvaus
Dunderdon J65 Military Untuvatakki, vihreä, untuvavuori, irroitettavalla lämpövuorella, massiivinen huppu, valmistaja Dunderdon – Ruotsi
Dunderdon J65 Military Untuvatakki
Dunderdon J65 Military Untuvatakki on pitkä talvitakki joka tappelee pakkasherraa vastaan sun puolesta. Kyseessä on erittäin tuhti untuvatakki. Parasta tämmösissä rotseissa on se, että nämä ovat todella lämpimiä, mutta eivät hiosta. J65 soveltuu kaikenlaiseen käyttöön.
Materiaali
Ulkokuori on väriltään oliivin vihreä ja se on valmistettu 100% puuvillasta. Lämpövuori on on 90% untuvaa ja 10% höyheniä. Pese max. 40 asteen pesulämpötilassa ja nurinpäin käännettynä. Älä valkaise tai kuivapese. Kuivausrumpua voi käyttää, tosin erittäin alhaisella lämmöllä.
Taskut
Takin ulkopuolelta löytyy kaksi erittäin kookasta alastaskua. Taskut suljetaan kahdella nepparilla. Vasemmassa hihassa on kaksi kynäpaikkaa. Lämpövuorissa on kaksi vetoketjullista povitaskua.
Muuta
Takin vetoketju on kaksisuuntainen. Voit siis avata sen ylhäältä tai alhaalta. Toi on näppärä ominaisuus esimerkiksi autoileville, sillä vetoketjua voi avata alaosasta sopivalta matkalta, jolloin autossa istuminen onnistuu huomattavasti paremmin. Takin kaulus nousee erittäin korkealle antaen parhaan mahdollisen suojan. Lämpövuori kiinnitetään takkiin napeilla. Lämpövuori ylttää myös huppuun asti. Lämpövuoria ei voi käyttää erikseen. Kiristysremmit löytyy vyötäröltä, hupun suusta ja takaa helmasta. Hihansuissa on nappikiristykset. Vasemman taskun päällä on pieni dunderdon-kangasmerkki. Takin helmassa olevaa halkiota voi avata napeilla. Katso tästä 100 myydyintä tuottemme tällä hetkellä ja liity joukkoon!
– Valmistaja Dunderdon, Ruotsi
– Väri vihreä
– Irroitettava lämpövuori
– Untuvaa
– Todella lämmin
– Hengittävä


Copyright © www.kuolleensilmat.fi. All Rights Reserved.